Česta pitanja?

Ako ste podatke upisali u sustav (ili unijeli iz datoteke), ne trebate više ništa učiniti. Pod rubrikom Pregled potraživanja (ili dugovanja) možete vidjeti sve podatke koji su uneseni u sustav. Ti podaci su izravno u sustavu za traženje višestranih prijeboja. Sve upisane podatke možete dopunjavati, mijenjati ili brisati svaki dan, 24 sata na dan, a na dan izvođenja višestranih prijeboja do 12 sati.

Može. Ukoliko imate takvu potrebu javite nam broj osoba i poslat ćemo vam pristupne podatke elektronskom poštom.

Sustav ne bira, izdvaja ili preskače određena poduzeća. Kompenzacijski krug se traži unutar svih članova sustava, te se zatvaraju vaša potraživanja ili dugovanja prema partnerima koji su članovi sustava.

Ako nemate dugovanja sustav neće moći zatvoriti vaša potraživanja. Smisao sustava je da svoja dugovanja zatvarate svojim potraživanjima, a ne novcem.

Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme uz mogućnost raskida u bilo kojem trenu, a uz prethodnu pisanu obavijest.

Ako je samo jedan od vaših partnera član sustava vjerojatnost je vrlo visoka, zato je sustav napravljen na način da u trenu kada unesete svoje potraživanje i/ili dugovanje, šalje Vašem partneru poziv za korištenje sustava.

Ukoliko imate instrument plaćanja (mjenicu, zadužnicu…) s definiranim iznosom i datumom, nemojte ta potraživanja prijavljivati u sustav. Ako se radi o “bianco” instrumentu osiguranja plaćanja, naravno da ta potraživanja možete prijavljivati u sustav.

Na web stranicama app.circle.money kliknite na link “Zaboravili ste zaporku?” i slijedite upute na ekranu. Nova zaporka će vam stići elektronskom poštom.

pošaljite nam ga e-mailom i odgovorit ćemo vam direktno na Vaš e-mail. Ukoliko pitanje bude interesantno za širi krug korisnika objavit ćemo ga na ovim stranicama.